Kucukadaminannesi Anneler 10 aylık oğlum var hep memede uyur,bunun dışında emzik emmez,biberon maması almıyor,sadece beni emiyor ben bu çocuğu sütten keseceğim zaman nasıl uyutacağım çok büyütüyorum gözümde ve ayakta sallanmaya alışık bir çocukta değil asla sevmiyor.
feratlarkupeklergiremez Kucukadaminannesi Gece emmek için arandığında yüz üstüne çevirip poposunu pışpışlıyorum emmeden geri uyuyor
Ulku_06 Kucukadaminannesi Benim oğlan da meme de uyuyor. Meme harici uyutmaya kalktım, 2saatte bir uyandı. Şimdilik böyle gideceğim. 2yaşına doğru mutlaka düzene girecek. Eminim. Ayakta sakın sallama zaten. Çok zorlanırsın. Alışmasın
Yeymen Kucukadaminannesi bır arkadasım uyku arkadası edınmıstı canım memeyi kesmeden alıstırırsın onunla uyur, daha in aylıkmıs zaten hemen kesmeyeceksen sımdı den onu dusunme🌺
Kucukadaminannesi feratlarkupeklergiremez onu bende yapıyorum öyle uyuyor ama çok çok nadir,sonuçta öncesinde tıka basa meme almış oluyor bir kaç kere gece uyanınca denedim kıyameti koparttı sonra mecbur yine meme