Ayazinannesi123 Kızlar acil bakarmisiniz 5 gündür oğluma mama takviyesi yapıyordum bugün mememi hiç almadı emzirmeye alıyorum baş bas ağlıyor tutmuyor lütfen yardım edin ne yapabilirim
Demetslt Ayazinannesi123 cemreduru2 İnatla verin sakın vazgeçmeyin meme vermekten 10 gün biberonla besledim bende almadı mememi yinede inatla verdim şimdi de biberonu asla tutmuyor. Sabredin inatlasin bebeğinizle
cemreduru2 benimde kızım 9 günlük. sütüm gelmedi 3 4 gün mama takviyesi yaptık sonra sarılıktan hastanede kaldı derken biberona alıştı memeyi reddediyor zorluyorum 3 cekip bırakıyor napcam bilmiyorum
minvalihal Uzmanlar ılık duşta emzirmeyi öneriyorlar ani meme reddi yaşandığında, bi tanıdığım uyguladı ve çocuğu memeye geri döndü bi dene istersen 🌸😊
Melikeeeecansuu Ayazinannesi123 bıberonla mamayı sabah öglen aksam verıyorsunuz mesela. O aralarda memenızın ucunu sündürüp agzına verın aglasa bıle sonradan alıyorlar almıyor dıye pes etme. Benım oglumda aynı böyleydı kaynanam aglasa bıle zorla verıyordu pes etmedık şuan emıyor ama sen almıyor dıye biberonla verırsen almaz memeyı zaten emdıkce sütün gelıcek gerek kalmıcak mamaaya
Emine-24 Ayazinannesi123 şırıngayla ver bi kaç kez unuttur biberonu hep memeyi teklif et bide ben göğsümü kucağımda gezerken tutturuyor dum az emzirip sonra oturup emzirmeye devam ediyordum
minvalihal Ayazinannesi123 anne ve bebek birlikte ılık suyun altına giriyor o şekilde ılık su altında emziriyor yöntem bu şekilde 🌸
Demetslt Ayazinannesi123 tabi hem mama hemde kendi sütümü sağıp veriyordum. Biberonu bırak kaşıkla ver