Kalpsizim33 UraSsmom kuzum eşim de füme ve açık gri olsun dedi buradaki arkadaşlar da çoğunluk öyle tavsiye verdi teşekkür ederim ☺️
Kalpsizim33 Zeyha canım kiracıyım bu ev Doğu batı belki kuzey cepheli bir evde de oturulabilinir şuan kiracı olunca koyu renkleri eledik gibi
Kalpsizim33 Alyameltem perde vazgeçtim canım klasik sade tül ve güneşlik olsun dedik koltuklar da füme ve gri düşündük
Alyameltem Kalpsizim33 valla canım ben şimdi koltuk alcak olsam direkt ya açık gri ya da krem renk alırdım şimdi kırlentlerimden sıkıldım salonun renginden sıkıldım ama koltuklar lacivert olduğu için diğer renkler uymaz diye değişiklik yapamıyorum düşünüyorum perdeleri değişik renk takmak istiyorum kırlentleri renklendirmek sehpaları değiştirmek ama uyduramıyorum değişik renklerle lacivert sırıtıyor mesela tabi senin zevkin tamamen ben naçizane fikrimi söylüyorum ☺️
Ebrar_kusum Kalpsizim33 yardımcı olmamı istersen eğer burdan da ulaşabilirsin gideceğin zaman adres veririm adımı.veririm seninle ilgilenirler
Kalpsizim33 Ebrar_kusum kuzum çok teşekkür ederim eşimle paylaşmam gerek kendisi yoğun çalışıyor ayarlamamız gerekecek masa takımı da bakacağız mutlaka gideceğiz ne zaman olur bilmiyorum
1ana1bebe Kalpsizim33 güzel ama bence teklilerin rengi açık olursa daha güzel olur yada 3 lulerin rengi açık ton olsun
reynwoman Kalpsizim33 koyu renk koltuk sakın almayın benden tavsiye ben geçen yıl ev aldım kendi evimiz diye tüm eşyamızı yeniledik salo takımımı cok beğenerek aldım biri krem biri lacivert renk koltuğumun ama o lacivert olanı beni yedi bitirdi sürekli tol toz topluyo süpürüyorum koltuğu beş dk sonra yine toz üstünde kirli gibi cok pişman oldum bi kaç sene sonra lacivertide krem renge kaplatmayı düşünüyorum valla
Kalpsizim33 Alyameltem kuzum biz de açık gri düşündük ama füme gibi koyu renkler için hanım arkadaşlar toz topluyor dedi kafam karıştı bilemedim 3 Lüleri açık gri olacak şekilde olsa tekliler ne olmalı ki iyice kafam karıştı
reynwoman Alyameltem ayyy laciverttt pişmanlık bende aynı dertten muzdaribim valla ben lacivert olanı krem kaplatacam kafama koydum 😂 diğeri krem de diğeri de lacivert maalesef 🤦🏼♀️
1ana1bebe Kalpsizim33 bu toz toplama işi tamamen koltuk kumaşı ile alakali benim oturma odam koyu gri kumaş türünü bilmiyorum ama toz toplama olmuyor ama salonum kadife 🤦🏼♀️ lacivert gerçekten toz beli ediyor salonda yine hardal da var o belli etmiyor mesela ama diğeri 😭😭
1ana1bebe Kalpsizim33 benim 3 luler gri tekli kiremit çok hoş duruyor yarın resim atabilirim isterseniz, griye köyü sarıda yakışıyor yada soft pembe tonlari, hepsinin aynı renk olması biraz sıkıcı olabilir en azından renk olur sizin içinde
Alyameltem reynwoman benim sadece berjerler lacivert koltuklarım gri ama kırlentler grili lacivertli sinir oluyorum 😂
Minik1anne Kalpsizim33 modeli çok hoş ama rengi koyu tabi benim görüşüm aynısı bı arkadaşımda var renkleri yeşil ve krem çok hoş
Kalpsizim33 Minik1anne krem ve sütlü kahve renklerini koyu renkle kombinlemek istedim ama eşim çok açık renk çocuklardan kullanamayız dedi