Kalpsizim33 Kızlar yeni post açmak zorunda kaldım önerinize ihtiyacım var Bellona koltuk takımı https://www.hizliresim.com/e6nnz30 bu nasıl olur sizce renkleri ağır mı perde de tekliler renginde yaptırsam
Mom544154 Kalpsizim33 normalde füme gri falan severim ama çok boğucu koltuğun rengi. Bide perde rengini öyle yapsan ruhun daralır
Minikumudum Kalpsizim33 renkler çok boğmuş bence açık gri olsaydı bu kadar boğmazdı modelide klasik chester
BARTUMOM Kalpsizim33 ben koltuklarimi mondiden aldım çok memnunum hem yatak oluyor hemde altı sandıklı leke tutmuyor silmesi çok kolay
Uzayiko Kalpsizim33 daha açık bir gri ile lacivert olabilir.veya borda olup diğer gri olanlar içinde bordo olan desenli bir kumaş
Kalpsizim33 Ikrazumra19 model olarak böyle tercih etmem de renk olarak da içime sinen bu oldu evet Fazla kapalı renkler
Kalpsizim33 BARTUMOM bu renk de çok güzel canım güle güle kullan biz de mondi yada Bellona düşünüyoruz nasip bakalım
Yigitaynur66 BARTUMOM çok güzel modelide renkleride ferah bellonadan almayın boşuna para vermeyin ben 5 sene önce 7250 tl verdim berbat oldu kumaşı degişim de yapmadılar rezil bi halde kullanıyorum sildikçe kirleniyor
Gulkizim BARTUMOM benim koltuk takımım. Ben de çok memnunum. Ben berjerleri almadım kırlenleti de daha modern bişeyle değiştirdim baya İsveç tarzı oldu 😀 robotum da altından rahat geçiyor
denizz06 Kalpsizim33 benim salon rengimde böyle. Bordo gri. Ama benim grilerim daha açık. Ortaya duman rengi halı attım. Açık gride fon perdem tavandada gümüş avizem var gayet şık ve sade. Bu koyuluğu köşe takımımda kullanıyorum
MDG_ Kalpsizim33 çok koyu sanki temizliği de zor oluyor koyu renkte çok tozlaniyor tabi sen bilirsin Canim
Kalpsizim33 MDG_ öneriye açığım canım kafam karıştı foto alabilirim sizin modellerinizin internet de varsa fotosu bakabilirim
UraSsmom Kalpsizim33 Bu daha hoş bence diğeri çok boğar, ama bunun da yeşili çok koyu perdeler de koyu olacaksa yine boğar