2papatya Aryaaydin90 1,5 yaşındalar 6 aydan beri biberonla içiyorlar artık pipetli soluğa alıştırmaya çalışıyorum 🌸
Aalime 5ay 22gunluk olduk doktor 2 gun once sinir yok ictigi kadar icsin dedi cunku suya saldiriyor bende az veriyordum artik veriyorum kendi birakana kadar tikanma olmamasi icinde karni doydukgan sonra vermemi istedi yoksa karni suyla dolar emmez yemez diye
ayse98 Aryaaydin90 oğlum 4 buçuk aylık olucak yarın biboronla veriyorum ama istekli içmiyo suyu mu sevmedi alışmadığından mı bilmiyorum çok az içiyo bırakıyo
Annepandaa Aryaaydin90 6 aydan beri minik bardakta içiyor. 8.ayda awent suluğu ile içmeyede alıştı gibi. Biberon emzik kullanmadığından suluğu başta sevmedi.
Katy Aryaaydin90 dogdugundan beri verıyorum yaz donemı 1 cay kasıgı kadar verdım sımdı 5,5 aylık istedigi kadar. Ne kdr erken alısırsa suyu sevmesi okdr kolay oluyor. Büyük oglumda aynı seyı denedim cok sever suyu
kenankaan Aryaaydin90 benimki inat içmiyor, herşeyi aldım içmedi, bardakla içer gibi oldu, onu da reddetti, avrnt pipetli suluk aldım onla içiyor işte azar azar buna şükür diyorum artık