NukleerBaslikliKiz O_mer27 Blokada diye bi uygulama var indirince reklamları engelliyo bende öyle kurtuldum 😀
Deletedmom99886 Birde sürekli error veriyor. Birde bazı reklamda çarpı işareti çıkmıyor direk App Store yönlendiriyor uygulamayı indirmem için. Bazen bir şey yazıyorum uzun uzun reklam giriyor çarpı da çıkmıyor hadi buyur sayfayı kapat Sil baştan
O_mer27 Deletedmom99886 evet aynen canım bende de öyle bide çocuğu uyutuyorum pış pış çalıyor reklam çalınca duruyor al burdan uyanıyor uydururken vakit geçiyordu artık sıkıldım giremiyorum silecekmiş artık düzelmezse
birdamlabirderinannesi2 İyi ki yazdınız aynen uygulamayı bir güncelledim keşke güncellemeseydim sürekli reklam bıktım artık ya. Bu kadar olmamalı bence okurken pat diye video pat diye araya giren reklamlar falan bu kadarına ne gerek var
Tombikdonerartikcokpahali Merhaba annemiz😍❤ Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.🙏🏻
birdamlabirderinannesi2 Tombikdonerartikcokpahali inanın 1 yada 2 dakika arayla çıkıyor çok sıkıntılı yani teşekkürler