Minikkusum1343 Oglum 7aylik alt iki disini cikardi heralde yine dis geliyor atesi var ağzının ici ates gibi emiyor ishalide basladi doktora gitim ilaclari var kullaniyorm ama yine de atesi dusmuyor neler yapabilirm Kizlar dus aldirdim oneriniz varsa lütfen yazın 😭
Neslihankarabal Minikkusum1343 olabildiğince çıplak dursun 1 atlet birak üzerinde 6 saatte bir calpol bir dolven ver. 37.5 olursa da fitil at. Geçmiş olsun
Meli Minikkusum1343 geçen gün benm oglumda ateşlendi bizde hastaneye gittik kan ve idrar tshlili temiz çıktı doktor fitl ve calpol verin dedi calpol verdm düşmedi hatta dahada yükseldi baktm saniyede yükseliyor odanın sıcak oldgnu farkettim ılık duşa soktum rhatladı fitil attım ve daha sern olan odaya aldım geri düştü çok şükür dört saat sonra yine calpol verdm dikkatli olun
Neslihankarabal Minikkusum1343 fitili inceltin popoya koyunca biraz ayaklarını kaldırın popoyu elinizle sıkın atamaz o zmn
Minikkusum1343 Meli aynen oyle bizimde evimiz cok sicak ust kattayım ondandan kaynaklaniyor kesin bugun iyi cok sukur yaa atesi yok 😌🙏