Demirac19 QueenMommm su geçirmeyen önlük takın biraz önlüyor ama ben 6 ay çektim bütün ev üstüm bebeğim her yer kusmuk oluyordu, acaba çok fazla mı emziriyorsun ve emzirdikten sonra bebeği hemen yatırma
Katy QueenMommm ne kadar kusuyor. Yani agzından bikac damla gelmesi normalde. Oluk oluk kusuyorsa bi sıkıntı olabılır. Reflu falan mı var acaba dr gittiğinizde danışırsınız
QueenMommm Katy doktora söyledim çok kusuyo fışkırarak doktor norml dedi reflü olabilir dedi kilosunda sorun yoksa kusması normalmiş bi iki damla olsa neyse ama baya çıkarıyo
Katy QueenMommm gorumcemınde aynı sekılde oluyordu reflu cıktı. Yavas yavas emzırın bebegınızı biraz dik pozisyonda tutun emzirdikten sonrada hafif dik dursun bride oyle deneyin bakalım🤷♀️
QueenMommm Demirac19 fazla olabilir bide arada tazyikli geliyo öyle gelince daha çok geliyo süt hızlı hızlı yutkunuyor o bırakana kadar emziriyorum bende kusuyo sonra tekrar istiyo
ikibabybirmom QueenMommm aynı benim bebeğim 3 gün sonra 7 aylık olacak hala kusuyo ama ilk aylara göre azaldı diyebilirim