Annecik3 Kızlar alerji mamaları çok iğrenç vanilya yada pekmez koy dedi doktor ama vanilya koydum hiç bişey değişmedi Pekmezİ bes aylık bebeğe her mamada vermek dogru mu ya Bebeği susatmaz mı ? Aynı durumu yaşayan var mı 😢
Ishakpasa Annecik3 neocate kullandık biz canım. İçine bir çay kaşığı kadar koyuyordum. Hiç birşey olmaz insaAllah aralarda su verirsin. Benim doktorumda pekmez önerdi. Mamayı değiştirmeyi denedin mi bu arada?
_YanakReisinAnnesii Annecik3 pekmez asla tadını değiştirmiyor aslında vanilya surubu en azından kokusuna da tadina da etki ediyor biraz ben vanilya surubuyla alıştırdım 2 gün oyle verdim 3. Gün bıraktık sadece mamayı içmeye başladı
Zeynep-alya Annecik3 ben evolvia rp kullanıyorum doktorumuz tadı en iyi olan bu mama demişti ilk başladıgımzda pekmez koydum az bsey alıstıktan sonra bıraktım ama pekmezi şimdi rahat bi şekilde içiyo
Annecik3 Ishakpasa Çook teşekkür ederim cevap için Evet değistrmeyi düşünüyorum ama bunlar raporlu mama oldugundan yenisini yazar mı doktor Alti aylık rapor vermiş
Etugc3 Ishakpasa neocate mamayı alırken raporlu bi şekilde ödeme yaptınızmı?Soruyla alakasız oldu ama kusura bakmauyın
Ishakpasa Annecik3 yani bizim doktorumuz rapor yazacağım öncesinde denemek için bir kutu vermişti oğlum alınca sonrasında rapor çıkarmıştı. Bilemiyorum bir doktorunla konuş derim. Pekmezle de dene vanilya surubuylada olmadı mecbur değiştirir herhalde çocuk kullanmıyor nasılsa.
Nghn1- Annecik3 merhaba bnm bebeğimde de alerjiden şüphelendi doktor evolvia rp verdi bize,4,5 aylık bebeğim hiç sevmedi , normal vanilya mı kattınz mamaya , bnde eklesem sorun olur mu
Annecik3 Nghn1- Merhaba Çok geçmiş olsun Mahvetti bu alerji bizi Katın bişey olmaz bana üniversitede gittiğimiz doçentbdoktor dedi vanilya yada pekmez kat tadı kötü mamanın diye
Annecik3 @Ishakpasa#169766 Ishakpasa Çok iyi yapmış doktorvalla Keşke bizim de öyle yapsaydı Çok teşekkürler
_YanakReisinAnnesii Annecik3 tadına kötü demek az kalır 😂😰 sürekli de şeker veremezdim vücuduna bu yüzden biraktirdim alıştı içiyor çok şükür 🙏
Mukaddesckrr İyi günler mamayı muhallebiyle karıştırip versek nasıl olur acaba etkisini kaybeder mi ?