Busemertt bal_kizin_annesii Kocaeli Ayşe Sibel tuğral a gidiyorum hijyen ve çocuklara bebeklere hitap konusunda kliniği on numara beş yıldız 🤌🏻
HaLe31 bal_kizin_annesii Hatay İskenderunda yaşıyorum doktorumuz P. Yasemen Canöz Karaca namıdiğer annesütüdoktoru, hastalık durumlarında da İskenderun devlet hastanesinde Semir Nehir’e götürüyorum gerçekten çok memnun kaldığımız bir doktor
bal_kizin_annesii Leylaa_ kahramanmaraşlıyım ama şuan gurbetteyim 🥰 megapark Hastanesi’nde çalışmıştım sevil hanım var o da çok iyi bi doktor aklınızda bulunsun zannedersem vatandan geçti o da
Leylaa_ bal_kizin_annesii İlk doğduğun da o bakmıştı doğumu orada yaptım kızım kalp yetmezliği riski varmış ve o fark etmedi Zekeriya bey ilk muayene de fark etti bizi yönlendir çok şükür
bal_kizin_annesii Leylaa_ anladım canım çok geçmiş olsun doğum doktorun kimdi ben Semih beye gidiyordum memlekete gittikçe
bal_kizin_annesii Leylaa_ Hangi yıl ayda doğum yaptın ultrasonda çalışıyordum belki detaylı yaptırdıysan ultrasonuna biz bakmışızdır 🥰