Aysenurylmz Sezeryan olan ve dizisinin üstünde bebek yumruğu kadar sertliği olan var mı benim öyle 8 gün oldu sezeryan olalı o şişlik geçer mi acaba
[silindi] Aysenurylmz sertlik oldu benim aynı zamanda hissislikte geçiyor daha çok yeni dikişleriniz sertleşmesi normal
Aysenurylmz s_enil_ay bebek yumruğu kadar sertlik var dikisin sağ üst tarafında bende çok korktum bida ameliyatlik bir durum olmasından sizinde sertlik var değilmiş dikisin üstünde Hayris ağrım yok akıntım kanama var ama çok değil
s_enil_ay Aysenurylmz bende dikisin ustune paralel sekilde boydan boya sislik vardi. Su an 2 ay 5 gunluk bebegim. Bir kac gundur indi biraz. Zamanla gececegi kanaatindeyim
Caansu Aysenurylmz doktora gidinx. Aynı durum başıma geldi sezaryen yerim enfeksiyon kapmıştı boşaltma işlemi ve hemen antibiyotik başlamıştı sakın ihmal etmeyin eğer ederseniz sizi tekrardan kesip temizlemek zorunda kalabilir.
s_enil_ay Aysenurylmz bende de oyleydi ama isterseniz doktora gorunun. Sonucta herkesin ayni olacak diye birsey yok. Rabbim yardimciniz olsun
Caansu Caansu çok sıkıntı süreçlerim oldu sakın ihmal etmeyin. Sezaryen yerinde delikler oldu uzun süre kapanmadı
Aysenurylmz Caansu normal olduğunu söylediler antibiyotik kullanıyorum geçmiş olsun siz iyilestiniz mi başlatma işlemi ne şekil oldu bilgi verirseniz sevinirim