Erdemir Sabah 9 buçuk ta kalkarız 12 de geri uyuruz bir saat felan uyur sonra 4 de bidaha uyur 6 da kalkar 8 uyur 9 da kalkar sonra 12 buçuk 1 de gece uykusuna geçer ne yapsam ne etsem gece uykusunu 10 a alamadım sizler uykusu nasıl
Anneyimm2 Erdemir benımkı de bugun tam 4 aylık oldu 1 haftadır felan 12 de uyuyor erken yatmıyor yatsa bile gunduz uykusu gibi kestirme yapıyor 12 de tam gece uykusuna geçiyoruz
Serenaycaner Erdemir benimkide 4 aylık 3 ayından itibaren bir rutin oluşturdum duş burun temizleme mama ve uyku saat 8de uyuyo sabah 8de uyanıyo gün içi saatlerini akşam uyku saatine göre ayarlayın mesela 8de uyanır 10da uyur 11 30da uyanır 1 de uyur 3 de kalkar 5 uyur 6 uyanır hep böyle gidiyoruz bir rutin oluşturun ve sabah en geç 8 buçukta uyandırın bide rüya öğünü yaptırabilirsiniz uyurken
turkan-5 Erdemir normalde 7.30 da gece uykusuna geçiyordu ama su an düzen bozuldu gündüzleri yarım saat uyuyor sadece qksam yine 7.30 da yatıyor ama 10 gibi geri kalıyor bir saat duruyor 11 de geri uyuyor. Siz 8 gibi uyutmaya çalışın hic odadan çıkmadan bir süre sonra düzene girecektir
Serenaycaner Erdemir bebekler uyarana maruz kalmadığı sürece uyanmazlar mesela ışık ses ısı altının ıslanması gibi bazen oğlumda sabah 5te uyanır altı çok ıslandı diye temizlerim ve yarım saat içinde uyur bir düzen oluşuna anlıyorlar bizimkinin en kötü yanı sallanarak uyuyo işte bide onu bırakabilsek mesela uyandı hiç onunla konuşmadan tekrar uyutmayı deneyebilirsiniz
Ayseoztrk57 4 ay atağa var yatma huzurszluk uyku düzeni bozulma zot dönem ama gcer Istgramda tunalihayat var ucretsz uyku eğitimi verıyor bn ondan eğitim aldım çokta memnun kaldı saat düzeni vb herşey var ek gıda nasık kac ay baslanır tarıfler vb öneririm