Ceren255 işte bunlar sosyal medyayı takip etmemekten kaynaklanıyor biraz sağına soluna bak hatta şöyle söyleyim biraz haber izle her ay mutlaka bir haber çıkıyor sadece oralarda çıkmıyor tabiki ama bakıyorum da hep zamanında beyinleri yıkanmış dinden başka birşey görmeyen kafasını kuma gömmüş çocuk yetiştirenler sonrasında önünü göremiyor o kadar çok var ki etrafımda detaylı bir şekilde anlatıp tarif etmeyi çok isterdim ama hangisini anlatayım bir örnek vereyim eski karşı komşum 3 çocuğu var (2 kız 1 erkek) sadece oğlunu kuran kursu alan bir kuruma gönderdi çocuk o zamanlar 5 yaşında bile yoktu çocuk o kadar akıllı sevimli görünce konuşan bir çocuktu ki eğitim aldıktan sonra bir gün baktım çocuğun kafasında beyaz takke (sanki cami hocası) bu ne abla diye sorduğumda öğretmeni aldırmış bunu takmadan okula kabul etmediğini söylemiş o melek masum çocuk gitti yerine yüzümüze bile bakmayan suratsız mutsuz bir çocuk geldi bir gün kapıyı açtığımda kendisi kapısının önünde ayakkabısını bağlıyordu Samet nasılsın ablacım dedim ⅔ kere yüzüme bakmadı en son küsmüyüz dedim Kadınlarla konuşmak günah yüzüne bakmak günah abdestim bozuluyor dedi ben şok şok şok 😳 hemen annesine dedim bu çocuğun psikolojisini bozdunuz bu çocuk çocuk değil dedim haftasında aldılar çocuğu ki onlarda durumdan memnun değilmiş ablalarına bile yapıyormuş odasından çıkmıyor sapkın hareketleri varmış yani demem o ki herseyin yeri var sen 5 yaşındaki çocuğa ne verirsin sonuç 1 çocuk gitti