cocomelon33 Kalpsizim33 aynı rengin tonları kötü olur gibime geldi bizim berjerler füme üçlüler bordo.Mavi ,kiremit de yakışır.Koyu renkler toz oluyor açıklar da çok leke oluyor çocuklu evde 😁
Kalpsizim33 cocomelon33 anladım canım şuan da olan koltuk takımım da mor beyaz desenleri var örtü kullanıyorum kirleniyor haliyle çocuklu ev öyle olur canım ya sadece sütlü kahve veya krem kullanan da var
cocomelon33 cocomelon33 https://www.bellona.com.tr/oturma-odasi-kanepe-koltuk/lofty-koltuk-takimi-yesil-51LFT5000400016 benimki bu model üçlüler bordosu sadece kullanışlı hem spor hem şık bir takım.Ne tarzdan hoşlanıyorsun bilmiyorum ama.
Kalpsizim33 Sevvaldal parlement mavisi ile bordo ama bu paylaştığım resimdeki gibi kuzen kombin yaptı köşe takımı bende düşünmüyor değilim
Kalpsizim33 cocomelon33 evet bordo ile düşünürsek efsane olur aslında olabilir bende gri ile bordo yada saks mavi ile bordo olabilir
TalentedMom Kalpsizim33 evet aynı da olmasın ben renkli kullanma taraftarıyım göz yormayacak şekilde cıvıl cıvıl olmalı salona renk katmalı sen nasıl düşünüyorsun