bukaga Kızlar günde 3 dega 2 tane verdi doktor ama ben her öğün 1 tane içsem nolur ya 2 kapsül cok geldi bana kullanıp fayda gören var mı?
260821 bukaga ben kullanıyorum günde 3 kez 2 tablet. İşe yaradığını düşünüyorum. Hatta günde 2 kez 2 tablete düşürdüm bir ara sanki sütüm azaldı gibi oldu tekrar günde 3 e çıkarttım
eceunverkanra bukaga Merhaba kullanim onerisi o sekilde oldugundan o sekilde veriyor doktorlar. Her yemek sonrası 2 tablet 3 ogun seklinde. Ben de o sekilde kullandim cok olumlu sonuclar aldim herhangi bir kilo aldirma ya da baska bir sey yasamamistim.
pinar5595 bukaga bende kullandım işe yarıyor ama züber çikolata var ya bende yediğimim hiçbir şey sütümü arttırmıyor onu da deneyebilirsin züber arttırdı
kizbebesi bukaga doktoranneninblogu tavsiye etmişti kullanmadim ama doktor kendisi kullanmıştı cok memnundu
260821 bukaga bence yapmıyor ama içinde b vitamini var biraz iştah açıyor aynı şekilde yemeye dikkat ederseniz kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum
pinar5595 bukaga ben her şeyi demedim baklava dereotu komposto diğer şeyleride zübere diyet yaparken başlamıştım arttırdı sütümü solgarda iyiydi ama züber daha çok arttırdu