Elisatrgt 2 aylık bebeğim sırtı baya nemli uyanıyor neden ? Siz ne örtüyorsunuz uyurken bebeğe kaç kat giydiriyorsunuz? Emmeye uyandı baya nemli kundaklayıp uyutuyorum
birmelekannesiiio Elisatrgt ben normal pijama takımı giydirip üstünü örtüyordum ama çok açıyor bebekler en iyisi uyku tulumu
escmrk Elisatrgt 3 buçuk aylık kızım sadece kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum polar battaniye örtüyorum hneüz üstünü açamıyo
Elisatrgt Aliasya tulum aldım uyku için ama kundaklamadan uyumadı yine istemedi tulumu uykuya gecmedi yani
Elisatrgt birmelekannesiiio tek kat mı giydiriyorsunuz gün içinde 2 giydirip uyurken 1 donu cıkarıyor muydunuz yani
Elisatrgt yusufmertmom ben altına 2 kat don giydiriyorum ondan mı terliyor acaba gün içinde 2 kat yapıp uyurken birini çıkarıyor musunuz yani
yusufmertmom Elisatrgt hep aynı hiç kat kat giydirmiyorum sadece çorap giydiriyorum, kat kat sevmiyo uyumuyor giydirince. Sadece duş ve dışarıya çıkarken 2 kat dindiriyorum altını
birmelekannesiiio Elisatrgt tabiki uyurken tek giydirin ben gün içindede normal giydirin yelek ve ayaklarına ev ayakkabı giydiriyorum iki kat giydirmiyorum yani hiç öyle alıştırmadım doğduğundan beri
escmrk Elisatrgt evet kundak yapmıyorum yüzüstü yatırıyorum. Ellerini ayaklarını sınırlı şekilde hareket ettirebildiği için kendini uyandırmıyo