Semy RainOverMe öyle oldu malesef evi daha az havalandırmaya başladım malum bebekten dolayıda dogalgazı yakıyoruz baya ondan oldu muhtemelen duvarlarım terliyor cünkü
RainOverMe Semy posetlı gıda pakette un irmik bunlra da gırer aklınızda olsun bakın daha cok yayılmadan. Uctugu ıcın nereye gıreceklerı bellı olmuyor 🤯 evet sıcak yapar ara ara bır kc dk seklınde havalndırın cok nem zamanla küf yapabılır aklınızda olsun
Semy RainOverMe evet evet bugün bir kaç kere kontrol ettim şuanlık görmüyorum. Devam ederse mecbur ilaçlatacağım. Duramam böyle
theAna Semy baharatlar, bebek maması, kuruyemiş, şekerli gıdalar, aburcubur, yün.. Bunlardan varsa bakın sıcakta çoğalıyorlar genelde.
Karpuzadam1 Birkucakmutluluk yaa sabah bakicam her yere canım durup dururken disardan falan gelmezler dimi hani pancere kenarindaki deliklerden sıcağa falan
Birkucakmutluluk Karpuzadam1 bilmiyorum ki inşallah öyledir. Ben çok korkarım yünün içinde çıkacak falan diye. Öyle bişey olsa çıktığı yeri bulmakta zor. Temizlemekte zor koca koca yorganlar. Baza altında falansa yorganlarınız ordan çıkmasa bile mutlaka havalandırın ara ara. Hatta bakliyata defne yaprağı koyarsak güvelenmiyor diye duymuştum. Bakliyata koydum ama yorganlarında aralarına serpmek lazım