Havvanurum-Zeynepsuyum Sadece devam sütüyle beslenen bebekleri gece kaç kez mama veriyorsunuz arkadaşlar . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 💕
Nimetalya Havvanurum-Zeynepsuyum iki aylık bnm kızım arada veriyordum mamayı ama bu günlerde tutmuyo biberonu midesini bulandırıyor sizce neden BN artık sutumle doyuyor diye düşünüyorum
Liya61- Havvanurum-Zeynepsuyum ben sadece 1 kez veriyorum gece uyanırsa sabah 6 bucuk da uyanıyor veriyorm bazen hıc uyanmıyor vermiyorum bırde 11 de uyutuyosam yiyip uyuyor
Havvanurum-Zeynepsuyum Elisa77ebru 7 ay 8 günlük kızım. 2 defa bazen 3 içiyor . 120cc yada 150cc içiyor 🙄
Elisa77ebru Havvanurum-Zeynepsuyum benımkıı 180 CC iciyo bakalım gece ıcmelerını n zaman bırakıcaklar
Havvanurum-Zeynepsuyum Nimetalya Henuz çok küçük sütünüz varsa doyuyordur , emzirmekte ısrarcı olun ne kdr emerse okadar çok çoğalır sütünüz. Yani doymadiginda tabiki mama verin aç kalmasın☺️ bizde meme+mama devam ediyorduk kızım emmeyi bıraktı mama devam ediyorum.
Liya61- Havvanurum-Zeynepsuyum 11 aylık oldu ama 9. Ayında basladım ben bu sekılde daha iyi oluyor gece hem daha güzel uyuyor cok kalkmadımı