Aozlemb Hanımlar 5 aylık kızım var az önce ilk defa Kakasında kan gördüm kakası da çok katıydı çok korkuyorum şuan acile götürmeyi düşünüyorum hemen, acaba başına böyle birşey gelen varmı 🥺
Araf52 Aozlemb korkma canım zorlanınca makat çatlağı oluyor bizdede aynı sıkıntı var geçsin diye krem kullanıyoruz sürekli , bir de doktor likid vazelin diye bişey verdi şurup daha iyi şimdi ama makat çatlağı hemen geçmiyor kabız olmaması lazım
Yesillimon Aozlemb Kabız falan mi makat çatlağı olabilir yada ek gida alıyorsa bişey alerji yapmış olabilir tam.bilgim yok cnm üstte kalsin
Elifnuronuk Aozlemb ek gıda başlattıysanız kakasını yaparken zorlanmış ve kanamış olabilir başlattıysanız ne yedirdiniz
Aozlemb Araf52 kabızlığı genelde yaşıyoruz ama kanı ilk defa gördüm çok korkuyorum şuan eşimde yanımda değil iki çocuğuk daha var ambulans la gitsem cocuklar evde kalacak ne yapacağımı çok şaşırdım 😟
Aozlemb Elifnuronuk pirinc unu yediyorum ek olarak birde dün akşam patates zeytinyağı havuçla az bı çorba yaptım icirdim ama bunları ilk defa da yapmadım ki 😔
Aozlemb Aozlemb sabah nokta kadar katı kaka yapmıştı ikindi yine nokta kadar akşam da çok ağlayınca poposuna pişik kremi sürdüm kakasını tam yaptı ama çok katı bir kakaydi 2 gündür yapmıyordu zaten yaparken de ağladı baktım kanlı yaptı zorlanarak🥺
Elifnuronuk Aozlemb bende bebeğime ikinci defa havuç ve patates püresi vermişti ertesi gün nokta nokta havuç çıktı kakasında kan zannedip doktora resmini attım havuç tanesi bunlar kan değil demişti havuç olabilir belki de 🧐
Maybeoneday Aozlemb öncelikle pirinc unu cok zararlı zaten biliyorsundur bunu. Bebeğinin kabız olmasındaki sebep pirinc unu ve erken ek gıda muhtemelen. Bellii sindiremiyor. Bagırsak florası bozulursa yıllarca uğrasırsın bilgin olsun. Kan da makat çatlağından olmustur. Bir doktora görünmezse ilerleyebilir. Yargılamak istemiyorum ama bilgilenmeni öneririm 🌺
Aozlemb Maybeoneday Teşekkür ederim pirinç ununu ilk çocuğuma da.cok yedirdim diye bunda da beslenme reddi var anne sütü yok.mamaları kabul etmiyor kaşıkla mama iciriyorum farklı olarak arada pirinç unu vermeyim dedim onu yiyor