Merveikra22 Mirossss ayyy benim kızımda öyle şimdi 9 aylık olduk hâlâ uykuya dalacağı zaman yada emmek istediğinde parmağını emer
Matmazellll Mirossss Kızım o aylarda emmeye başladı şuan 21 aylık hâlâ emiyor biraktiramiyorm ve parmağı ciddi derecede iltihap kaptı uyuturken kollarını sarın öyle öyle unutur .
MyEternalLoveNoyann Mirossss 2ay 23gunluk bırak parmağı iki elini birden sokmaya çalışıyor her seferinde ellerini ağzından çekiyorum ama nasıl olacak bilmem.
tineanigra Mirossss ellerini keşfediyor gayet normal damakları sertleşmeye başladığında bütün elini bile sokar ağzına emer
Smkrsln Benimde oğlum 2 buçuk aylık emziği çıkarıp parmağını emmek istiyor. Eldiven takıyorum eldiveni emiyor bu durum nasıl ilerleyecek bilmiyorum engel olmaya çalışıyorum ama umarım kısa sürede son bulur
Mirossss tineanigra elinin hepsini soksa sorun değil ya da farklı farklı parmakları emse ama sadece sol baş parmak.
tineanigra Mirossss kontrole gittiğinizde yine bi sorun isterseniz benimkiler de tek parmakla başladılar şu an 6 aylıklar yapabilseler dirseklerine kadar sokacaklar. Doktorum bana müdahale etme el hijyenine dikkat et sadece demişti
Mirossss tineanigra teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🤗doktorumuz da sizin gibi elinin hepsini dahi sokar demişti geçen ay kontrolde ama baş parmak olunca korktuk 🙄 bu ay sorarım tekrar
Melikeeeecansuu Mirossss ben hep cekerdım emmessın dıye yıne götürür du hıc ellemedım kendı bı sure aldı sonra bıraktı emmeyı
Necla123 Mirossss Buzde 2 ay 7 günlük sürekli ellerini emmeye çalışıyor baş parmağını emiyor ağzından çıkınca da ağlıyor 😀
351925 Mirossss çok normal emmesi bırakın emsin ellerini keşfediyor engel olmayın benim oğlumda tam 3 aylıkken baş parmak emiyordu belki iki üç hafta sürdü sonra onu bıraktı tüm elini emiyor ya da başka parmaklarını 🐣
Mirossss 351925 baş parmağını bıraksın başka bir şey istemiyorum valla 😂 inşallah bizimki de bırakır ya taktım kafama
Syyyy Mirossss kardeşim 21 yaşında bebekliğinden beri parmak emer çok zor bıraktı hala ara ara yapar 😀