DMKerem Merhaba hanımlar ben doğum yapalı 4 ay oldu ama doğum parası pttye yatmamış. Acaba bir yere mi başvuru yapmam gerekiyordu. Bana hastanede hemşireler direk yatar demişti bende hiç başvuru vs yapmamıştım ama hâlâ yatmadı
Zeliha_ DMKerem canım başvuru yapmalısın aile çalışma ve sosyal hizmetlere doğum belgesi ve kimlikle başvuru yapılıyor ben başvurdum 1 ay sonra param yattı ama kısa zamanda başvuru yapın derım nerde oturuyorsunuz
Aaeess DMKerem emzirme-süt parası başvuru olmadan yatıyor ama çocuk parası aile sosyal bakanlığına başvuruyla yatıyor.
Zeliha_ DMKerem ben Gaziantep deyım olmuyor diye biliyorum çünkü form doldurup imzalıyorsun istersenız aile çalışma ve sosyal hizmetleri arayıp öyle hareket edin
Aaeess DMKerem evet ben 2 çocuğumda da başvuru yapmadan yattı. Sadece çocuk (doğum) parası başvuru ile yatıyor.
Elifff88 Aaeess benim bildigim emzirme parası herkese yatmıyor yatsa da nasıl yatıyor ne yapmamız lazım. Bir de sigortası olanlara da yatıyor mu emzirme süt parasi ??
Tazeanneg Aaeess süt parası için 170 arayın dediler her aradığımda dogum raporu gözükmüyor diyor anlamadım ama
Usengeccanee Emzirme parası eşimin hesabına kendiliğinden yatmış. Ama doğum parası için başvuru yaptım. Emzirme parası 202 TLdi doğum parası ilk çocuk olduğu için 300 TL