Mustafatma Selam arkadaşlar bebeğim 21 günlük doğduğundan beri sarı sıvı kaka yapıyor. Karnı gurulduyor bazende krize giriyor gaz sancısı gibi. Kakası sarı ve sıvı sadece anne sütüyle besleniyor çevredekiler sürekli üşütmüş diyor. Normal mi
333 Mustafatma normal benimkide öyle yapıyordu. Ama karın gurultusuna bir şey diyemeyeceğim ben öyle birşeyle karşılaşmadım
BirAlparslanAnnesi Mustafatma genelde sarı sıvı kaka yenidoğan grubunda ya alerji yada enfeksiyon belirtisi bi doktora görünün bence
SimayT Mustafatma Normal tabi ki daha dünyaya alışmaya çalışıyor gazı da olacak gurultusu da bebeğini en iyi sen tanırsın milleti boşver kakası da normal
Minikelebekkk Mustafatma benimde yenidogankem sarı yapıyordu başta dokyor normal demişti canım bilmiyorum sıvı bazen puturluydu karın guruldamasi bizimde vardı gazdanmis oda
Yeniaanne Normal canım normal dinleme sen onları bebek anne sütü alıyor normal böyle olması diğerleri ise gaz belirtisi gazı vardır
Bebegimm1 Mustafatma karni gurulduysa gazi vardir kakasi da normal.gaz için doktorunuza danisin ilaç verebilir.üşütmüş dediklerinde bebegin ustunu kat kat giydirmeyin terleyip hasta olur dedigim gibi siz doktora danisin gaz ilaci versin bebeginiz sanci cekiyorsa
wangel Kakası normal merak etmeyin . Karnını bilmiyorum hıçkırık cok tutar genelde ve gaz problemi bol masaj🙏🏻
Prensimmm52 Mustafatma normal sıvı ve sarı olması sağlıklı bir dışkı demektir zaten sen etrafa bakma hiç günde 7 8 kere kaka yapıyor diye 5 günlük bebeği hastaneye götürün ishal bu bebek dedi büyükler bizimde 😀