sevdanurrrrr Minik kuzulara nasıl hitap ediyorsunuz ben genelde 🥰❤Fındık kızım ❤yavrummm❤🥰 diye hitap ediyorum 🥰
Dyglila sevdanurrrrr liloşum lilikuşum çiçeğim annesinin bebeği lilo 😄 Leyla lila deyince sinirli olduğumu anlayıp gelip direkt sarılıyor 🥰
Busemertt sevdanurrrrr pamuk şekerim pamuk Prensim diyorum genelde 🤴🏻Ama anassssı gurban ossssuuuun Allah’ım ne doğurmuşum ben diye çığlık attığım da çoktur 😂😂
Kurtlarkuslaralemi sevdanurrrrr kirli beyaz kedim diye haykırıyorum. Pamuğum Koca totolu bebeğim Boncuğum Annesinin paşası Annasinin ballı lokması
kitapkurdubebeninanasi sevdanurrrrr anasının bir tanesi cat cat çat diyorum baya gülüyor😃 allahim yaaaaaaa ne kadar güzel bi çocuk doğurmuşum ben yaaaaaa dünyanın en güzel bebeği bu ennn ennnn şu gözler şu kaslar kurban olurum seni vereneeeeee diye bir başlarım sonrasi bitmek bilmez😂😂
AAselinAnnesii Annesinin ballısı annesinin tatlışı diye ritim tutturarak devam ediyorum çok da hoşuna gidiyor kızımın 💕💕💕💕😍😍😍😍😍😍
halamidagakaldirmislar Güzel bebeğim, güzel kızım, annesinin bir tanesi, bebeğim, canım, kızım , annem, anneciğim 🥰