yunusemree Güzel anneler bebeklerinizi hangi model yatak/beşik kullanıyorsunuz? Hem hesaplı olsun hem kullanışlı olsun istiyoruz. Bebeğimiz yaşına gelmek üzere hareketlendi düşer korkusu var 😒. Montesori tarZı kullanan var mı? Ya da park yatak mı alsam?
Murattt yunusemree En güzeli park yatak iki kademeli hareketli olunca alt katmana koyarsin rahatca kurulumu var uzun bir yere kalmaya gidersen bile yaninda götürursun 5 yaşına kadar da kullanılır ben öyle yapicam 5 yaşından sonra genc odası yapicam uzun süre kullanir şimdi park yatak da
midekoruyucu yunusemree bende park yatak var şuan 5 aylık gerçi, 2 yaşına kadar kullanırım düşüncesiyle aldım. Kendi kendine oynasın girsin çıksın 🤗
birmelekannesiiio yunusemree Bence park beşik alma ben karyola tarzı beşik aldım önü inip kalkıyor içide derin 2-3 yaşındaki çocuk bile çıkamaz içinden öyle bişey daha kullanışlı hem altıda çekmeceside var bez ıslak mendil oyuncak falan koyuyorum
birmelekannesiiio Gul-42 benimkinin aynısını bulamadım ama belis beşik yaz çıkıyo aynı ona benzer bendekide