Fatma_696 Kizlar bebeğim 4 ay 19 günlük 2870 grm dgdu suan 5700 grm mama kullanyrz sadece doktor iyi diyor ama etrafmdakiler zayif diyor 49 cm dodu boyu suan 64 cm boyu iyi diyor sizce nasil ?
Dilan_yagiz15 Fatma_696 Canım benim oğlum 37 haftalık 2850 kg doğdu 3 aylıkken 6.200 du kilosu boyunda 62 cm di bende mamayla besliyorum haftaya dört aylık olaacak mama verme sıklıgın ne bana da zayıf geldi
minikmelegimmmm Fatma_696 boyu ıyı ama çok kılolu değil canım ama mama ile beslenıyorsa değiştırebılırsınız mamasını belkı yaramamıstır ya da sıklaştırın öğünleri 2 saate bir deneyın alırsa açtır
minikyavrumm Fatma_696 benim oğlumda 5 aylık ama daha 7 kilo olmadık teyzemler kilolu değil zayıf diyolar ama takmıyorum sizde takmayın sağlığı yerindeyse tamam yeterki sağlıklı olsunlar cevap olarak olsun teyze çok şükür sağlığı yerinde ilerde de nasıl zayiflicam der diyorum susuyo
Premsesannesi355 Fatma_696 valla bizim şuan 4 ay 15 günlük en son kontrolde 6300 çıkmıştı bana da benimkinin kilosu az gelmişti 2 buçuk kilo doğdu ek bişey veriyomuusniz
Fatma_696 Dilan_yagiz15 Dilan_yagiz15 gunluk 7 -8 defa 120 -150 cc mama iciyor 3 saat arayla acktgnda hemen veryrm once verdgmde istemiyor
Sarem37 Dilan_yagiz15 bende haftaya 4 olcam bebişin kilosunu mersk ediyorum Sadece mama 2830 doğdı 2400e düştü Bakalm
Fatma_696 minikmelegimmmm sma kullanyrdk yaramdgni düşünüp aptamile gectk doktor iyi diyor sastm kaldm ilerde bir sknti olur mu babasida bende cok uzun boylu degiliz minyon tiplyz acaba genetikmi diye dusndm cokta pozitif bir bebek güleç cok şükür saglikli ama bilemedm
Dilan_yagiz15 Fatma_696 Bende senin gibi 3 saatte bir veriyorum 150 veriyorum kuzum Aptamil aldim kabızlık yaptı yaramadı sma geçtim iyi geldi hangi mamayı kullaniyosun belki mama yaramıyodur ?
minikmelegimmmm Fatma_696 nıye sıkıntı olsun cnm her bebek bır değil boyu guzel ve çok da zayıf değil zaten üzülecek bır durum yok
Ayd23 Fatma_696 bizde 3 ay 6 günlüğüz 3300 doğdu 7300 kilosu suan bizede fazla diyor ama süt içmiyor bile doğru düzgün tamamen genetik bence eşimde bende topaç bebekmişiz.
Fatma_696 Ayd23 doktora gore iyi dogum kilosunun 2 katina ulasms diyor birde kizim cok hareketli ve gunduz uykusu hic yokaksama kadar ayaklar bisiklet suruyor resmen hareketli olmasda etkiler mi acaba ?
Ayd23 Fatma_696 tabikide hemde çok etkili hemde çok güzel haraketli olması. Sağlıkları hep yerinde olsunda boyu posu önemli değil 🤲🏼
Fatma_696 Ayd23 masalllah aksama kadar hic durmaz uykusudla cok dgru duzgn ayaklar bisiklet suryr gbi aksama kadar aynen onmli olan saglikli olmalari rabbim korusun yavrucuklarmizi 🤲
Fatma_696 Dilan_yagiz15 sma kullanyrdk 3 haftada 150 grm aldgi icin yaramdi dye degstrdm aptamile gectk bu daha iyi oldu 2 haftada 200 grm aldi şükür gaz kabzlik gbi sorn yasamdm sadece kilo aliminda sknti var