Ahsenimveben Tamamen sabır işi aslında… Yani bir kere denedim ben olmuyor dedim bıraktım sonraki denememde sabırla bekledim ve oldu. Gündüz uykularında yediriyorum altını değiştiriyorum gece uykusuna geçiştede bunlara ek uyku tulumu ya da pijamasını giydiriyorum. Şimdi uyku zamanı iyi geceler bebeğim gibi sözler ssöyleyip öpüyorum yatağına bırakıyorum ninnimiz varbizim bir tane telefondan onu açıyorum ben de beşiğinin yanına oturuyorum o kalkıyor ben yatırıyorum oyun yapmaya çalışıyor ama gülmüyorum çok fazla konuşmuyorum yüz bulup daha da abartmasın diye :) ilk başlarda tabii çok ağlıyor o dönemde de yine çok abartmadan elini tutup burdayım oğlum gibi şeyler söyledim ya da karnını sırtını sıvazladım ama dediğim gibi bunları çok aşırıya kaçmadan yapmak lazım sonra bunlara da alışırsa eğer yine destekli uyuma olacak birde eğer çok ağlarsa susmuyorsa mesela kucağınıza alıp sakinleşince tekrar yatırın ama aldığınız an susarsa o sizi kandırmış olur 😬 bunlara başlamadan önce ben geceleri beşikten çok ağlamdıkçada almıyordum ve mamasınıda beşiğinde içiriyordum, bu şekilde birde her bebek farklı olabilir emin olun başlayınca zaten sizde kendinize göre şöyle yapsam böyle yapsam daha iyi gibi diyeceksiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve başarırsınız, unutmayın sabır sabır sabır :) __