Alparslanbebek_1 Bebeğim 4 5 gündür aksamdan gece 2 ye kadar direniyor uyumuyor karnı tok altı temiz herşeyi tamam yani ama durmuyor ağlıyor deli ediyor benı böyle olan anneler lütfen yardımcı olun bana tek başımayım çıldırıcam
2007 Alparslanbebek_1 Alparslanbebek_1 kaç aylık canm bnm oğlum 5 Aylık ve kolik kafayı sıyırdım artık ve alerjislde cıktı uykusuz 5 ay gecrdık hala bitmedi su gaz üstüne alerji tuz oldu😵
Poyris Alparslanbebek_1 canım , youtube da bebek susturma videosu var . Yabancı bi adam. Bebeği ters tutuyorsun denedin mi ? Benımki direk susuyor o hareketi yapınca
2007 Alparslanbebek_1 baya var yumurta ceviz fındık fıstık kakao çilek mantar dana eti bu yiyeceklere ve ev tozuna kokulara kedi köpek kus agac cimen polen VS. Cok huzrsz hep aglyr inan ki cok kötym bnde😵😓
Alparslanbebek_1 2007 Kuzum benim senin psikolojini suan o kadar iyi anlıyorum ki senin halin benimkinden daha betermiş
Poyris Alparslanbebek_1 ben vudeodakı gbı ellerini bağlamıyorum. O bile susmasına yetıyor. Tabi babası daha güzel yapıyor onda hemen susuyor
2007 Eyynurr gürültü kaka emerken altına yapma emrken sancısı var gibi hareketler dıdkıda kan karnında sürekli gurultu mukuslu kaka ishal gibi daha bircok sey var