Momyofkerem Kizlar ben bebegimi ayakta, beşikte veya kucakta sallayarak uyutuyorum. 2 aylik bebeğim. Zararli mi sallamak?
ezgievren Momyofkerem öyle diyorlar ama bende hep salliyorum 19 aylık artık zorlanıyorum belim bacaklarim agriyor. Aslinda alistirmasaniz sizin icin daha iyi olur nasip olursa ikinci bebegimi sallamicam :)
Silacim45 Momyofkerem benim oğlum 9 aylık ve doğdu doğalı hamakta sallıyorum halada şuan sallıyorum hatta hamakta ve hayat kurtarıcı
Anneyimm2 Momyofkerem şükür biz bıraktık cok nadir gündüz beşikte sallıyorum yanına yatıyorum poposunu piş piş yapıyorum uyuyor
Anneyimm2 Momyofkerem zararlı degil yavas salladıgın sürecte ama yanına yat o sekılde uyutmayı dene daha kolay
Poyris Momyofkerem kucagında biraz hoplatarak ve şarkı soyleyerek tüm evi bi turlasana. Benımki oyle hemen dalıyor. Kafasını da boynundan tut biraz sıkmadan
Tugcesilam Momyofkerem yawas salladiginda zararli olacagini dusunmuyorum ama bence alistirma yatagina koyarak uyutmaya cslis ben ole yaptimki taas 10 aya kadar 10.ayda dişe yakalandik cok huysuzlanincs durmayinca sallamak zorunda kaldim suan 12 ay 18 gunluk sallaiyorum ama sadece tam uyku saati geldiginde max 10 dkka