islam_sena Merhaba hanımlar, 4 aylık bebeğim var hamilelikte çatlaklarım oluştu, çatlak kremi önerisi olan var mı? Hangisi daha etkili geçmese bile en azından mor görüntüsünü geçirmek istiyorum, özgüvenim sıfır 😔😔
Toprakaren islam_sena canm eczanede çalışıyorum öyle kremlere çok para verme ben hamile iken uvela kullandım inanılmaz birşey ya ben kilo alıp verdigim için çok eskiden akalın catlaklarim yok etti ben bi kaç kere sürmeyi unuttum sonra öyle kaldı gene başlıcam bildiğin yok ediyor yağlı bir krem olduğu için nohut tanesi kadar sürüyorsun yetiyor sabah akşam sürmen ben günde 1 sürdüm yetti baya gitti hatta geçen sene fiyati da 60 70 di şimdi ne kadar tam hatırlamıyorum yoksa ben mesleta falan alicaktim onlarda 250 üstü fiyati
Lavina islam_sena ay bende ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde karnımda çatlak olmamıştı sadece kalcam çatlamıştı şimdi fark etim 6 aylık hamileyim karnım çatlamış kalçam çatlak içinde zaten üzüldüm ya bide yağ krem falan kulanıyorum neden 😏
Ucancivciv islam_sena Ya ben instagramda gördüm bi kız dermarollerla çatlakların üstünden geçip tatlı badem yağı sürüyordu ve iyi geldiğini anlatıyordu, bide youtubeda izledim bi kadın çatlaklarına, limonu kesip üstüne karbonat döküp karbonatı eritene kadar ovalıyordu ama ikisinide üşenmekten deneyemedim