Melikeeeecansuu 7 aylık bebegım var burun akıntısı halsızlık öksürük vardı. Öksürük harıc hepsı geçtı uykuda öksürüyor uysnıyır suruplarda pek işe yaramıyır. Ne yapabılırım sızce
Bogaannesi Melikeeeecansuu ayni durum bizdede var bi ara prospan oksuruk surubu kullaniyoduk, oksuruk surubu bi oncekinde cok iyi gelmisti . Tekrar vericem suruptan insallah ilerlemeden cabuk atlatir 😒
DeMeT52 Melikeeeecansuu benim kizi.dq oksuruk ve hapsirik vardi sabah kqlkar kalmaz pekmez verdm qyni sekilde aksam yatirikende birde doktrmuz burun temizleme suyu ile damla vermsti cok sukur gecti pekmezin buyuk etkisini gordm
Melikeeeecansuu Bogaannesi ya arada öksürüyor ama cigerden gelen kuru öksürük bızde olur ya onun gıbı eşim yarın gelsınde olmadı doktora götürecem baska
Berfincihangir Melikeeeecansuu benim oğlumda 5 aylık olucak bende napsam öksüğü geçmedi aferin şurup aldım çocuk için olanı sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum iyi geldi
Melikeeeecansuu DeMeT52 ne pekmezı oldugu önemli mı pekı kaynanam ev yapımı kendılerın yaptıgından getırdı ama ne oldugunu bılmıyorum. Bırde bal şekerli seyler vermeyın cıgerı yanar dıyorlar pekmezden bosey olmaz demı😔
Berfincihangir Doktor öksürerek atsın dedi Ama çok öksürüğü için dayanamadım burun akıntısı için serum verdi burnunu temizlemem için