Yaztatili Tesadüfen karşıma çıktı. Ürünler güzel ve fiyat uygun. daha önce alan var mı güvenilir mi kalitesi nasıl? Bir de iade oluyor mu bilgi verir misiniz?
ErkekkAnnesii Yaztatili bende baktım burada arama yerinden de okudum herkes kalitesiz diyor o yüzden almadım
Eysar Yaztatili tavsiye etmiyorum güvenilir ancak çok kalitesiz 30 TL de alsan okadar etmez kumaşlar hiç iyi değil
Yagmursonrasitoprakkokusu Yaztatili şöyle söyleyeyim, eğer böyle evde giymelik eşofman falan bakıyorsanız makul bi site. Ama dışarı giyilmelik kıyafetleri biraz kalitesiz. Ben ev için birkaç parça bişey almıştım. Hem ucuz hem ev için de uygun olduğu için
Birkucakmutluluk Yaztatili ferace aldım ordan aldığım gibi iade ettim. Çok kalitesizdi. Altına elimi koyduğumda parmaklarım gözüküyordu 😀
SvmBkr Yaztatili asla ama asla tavsiye etmem. Bi kaç parca bişey aldım 7-8 parça aldıklarım dışında tamamen alakasız seyler gönderdiler direk iade ettim onu da kabul etmediler şikayet ettim sayfayı. Kesinlikle almayın
EslemEva_23 Yaztatili ucuz etin yahnisi yavan olur derler ucuz almak yerine iyi birşey alın uzun yıllar giy benim kendi düşüncem alan bir kaç arkadas vardı kimse memnun kalmamıştı
1Boncukanne Yaztatili daha bugün aldım güvenilir site ama gönderdikleri beş para etmez on günde de anca hazırlandı kargo elime yeni ulaştı efektle falan ürünleri güzel gösteriyorlar resimdekiyle alakasi Yok