Kontakay Kızlar bebeğimin 40 çıktktsn sonra çok güzel bir uyku düzeni oluşturmuştuk yatağına koyup emziğini verdiğim anda uyurdu hatta uslu bir bebekti 3. Aylık olduk ve olduğumuz gün resmen çocuk huy değiştirdi kucakta sallanıp yatmak istiyor ki asla yapmamıştım bunu nasıl alıştı bilmiyorum ne yapıcam tekrar bu düzene dönmek için çığlıkla ağlıyor uykusu var ama uyumuyor birde evde biri varken hiç uyumuyor kimse gelsin istemiyorum bu yüzden sizde de böylemi :(
Sukran34 Kontakay Benim oglum da 1 ay 18 günlük oldu o da sürekli kucağımda uyuyor beşikte uyumuyor ağlıyor dahası geceleri sabaha kadar uyumuyor maalesef napacagimi bende bilmiyorum.😑
Ipekk Kontakay belki atak haftasındadır geçici bir durum olabilir. Şimdilik takip edin istedğini yapın tekrardan eski düzene kavuşabilirsinZ. Benim kızımda öyle düzene binmişti ama arada şaşmalar olabilir
Kontakay Sukran34 benimkinin düzeni değişti ama neden böyle oldu bilmiyorum baştan böyle olsa tamam :(
Handerol Uyku düzeni için çok küçük bebeğiniz bence. Benim oğlum şuan 5 buçuk yaşında ve 3. Ayında düzen kurmaya başladık akşam 10 da yatar emerdi uyurdu sabaha kadar. Ama 4. Ayında diş çıkarma kabızlık falan derken gece uyanmayan çocuk saat başı emmeye kalkıyor. Şuan uyku saatimiz 8 bu düzen bakalım ne kadar sürecek. Maalesef şuan biz onlara uyum sağlayacağız. Kolay gelsin şimdiden sağlıkla büyütün 💕