busra_54 Kızlar oğlum 16 aylik ara ara omlet yaptım kahvaltıda birde pankek çoğunlukla karışım yiyordu artık bıraksın istiyorum haklı olarak oda istemiyor kahvaltı tarifleriniz varsa öğrenmek isterim bebeklerinizin severek yediği
ikizerkekannesi busra_54 bu aralar favorim akıtma yanınada tahin pekmez ceviz karışımı 1 bardakda ıhlamur ☺️
Tombikdonerartikcokpahali busra_54 Merhaba annemiz ❤😊 Bebek takibinde tarif dünyası köşemize göz gezdirmek ister misiniz? ❤ https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/bebeginiz-bu-kahvaltilari-cok-sevecek/
Helenikom busra_54 bir kapta 4yk yulaf unu, 1 yumurta, 1 yk yoğurt karıştırın. Tost makinası içine pişirme kağıdı serip bu karışımı iyicene yayın kapağa açık altı pişssin sonra pişirme kağıdı üzerini kapatın tost makinasının kapağını kapatın hamuru pişirin içine çatalla ezilmiş olgun yarım avokado ve peynir çeşitlerini karıştırp ilave edin tostu ikiye katlayıp biraz daha pişirin alternatif bir kahvaltı çeşidi
cankuzularim busra_54 16 aylıkken patatesi rendeler içine kasar yumurta kirar tavada patatesli yumurta ıspanaklı yumurta ya hele bayılırlar hala pırasalı yumurta kiymali yumurta 🤣🤣🤣 herseye yumurta koyan ben yumurta olmus 40 tl 😅😅😅 gozleme kaşarlı sebzeli krep pankek katisi kıvamında yumurta kabak patates havuz mücver biz 43 ve 28 ayljk olduk hala menu aynı bide firinda patates yaparim
izmirlokma Helenikom saglikli ve guzel bir tarife benziyor ben de bir ayler yedirirken cesitli ve saglikli olmasina ozen gosteriyorum deneyecegim oglusum icin tesekkurler ☺
Helenikom Tombikdonerartikcokpahali valla ekmek olmadığında bende kendime yapıyorum çok güzel oluyor hem bebeklerimiz hem de kendimiz için güzel bir alternatif 😍
Pertingeniniz cankuzularim bizim de çoğu sebzeyi yumurtalı pişirip veririm kahvaltıda hem değişik oluyor severek yiyor özellikle yeşil kabak ve havuç rendeleyip beraber de yapıyorum bazen ayrı ayrı da yapıyorum çok seviyoruz ailecek alıştık eşimle de biz de yiyoruz :)))
cankuzularim Aaaa bide şey var yufkati minik minik dogrardim içine yumurta peynir kör tavada arkalı önlü pisiririm dilim dilim eliyle yerlerdi bu arada şeye taktik yumurtayı omlet gibi tavaya dokuyorum çevirmeden üst tarafına 1 tane şebit lavaş koyuyorum kendim yaparım sonra ters çeviriyorum onuda yumurtalı pizza diye yiyorlar 😅
busra_54 Ogulcan malesef ya sadece salatalık birde eşim alıştırdı çikolata sofraya koymuyorum artık çikolatayı yinede yemiyor
Miniminikusum busra_54 1yaşına yeni giren bir oğlum var yumurta alerjisi vardı yeni yeni tattırıyorum ama tariflern içine karıştırmıyorum daha. Benimki deli gibi patates aşıgı. Başka alternatiflere açıgım beklemede kalıyım
Ysmndfne Kızım 10 aylık bende bir yumurta sarısı,bir yk yoğurt ,4-5 adet bebe bisküvisi sulandırmak içinde devam sütü . ve bu tarife bazen yulaf ezmesi de ekliyorum bir malzemeyi çıkarıp yada elma rendeleyip ye ekliyorum ve bayıla bayıla yiyor
busra_54 Ysmndfne bende bu şekilde yaptım çoğunlukla ama sonradan tek tek yemiyorlar malesef nasıl aşacağım bilmiyorum
CaglaC Ysmndfne bende hep bole yedirdim suan 2 yaşında çiğneyerek biseyi zar zor yiyor saatlerce ağzında tutuyor nasılsın çözeceğiz bilmiyorum normal kahvaltı yapmasi icin saatlerce masada beklememiz gerekiyor