babyyy111 Doktor bebeğime bunlardan verdi hangisinin tadını beğenirse onu ver dedi. Ama ikisini de yemedi. Vanilya kattık içine doktor önerisiyle ama yine iğrendi. Ne yapmamız lazım nasıl tatlanır ? Aptamil progemin asnin tadı daha mi iyidir ?
Mthnsena1 babyyy111 neocate verdi bize de asla almadı geri itti diliyle hep ama bıkmadan verdim sonunda içmeye başladı. Biraz üstüne düşerseniz alır inşallah
babyyy111 Mthnsena1 tatlandırmak için bişey kullandınız mı? Bir kere verdim 60 cc zorla içti 20 cc falan kaldı. Kilo alımı nasıl ?
Mthnsena1 babyyy111 hem anne sütü alıyor doymadığını hissettiğimde mama veriyorum benımki 4.5 aylık en fazla 60ml içiyor benimkide zorlamadan verin 1 saat sonra tekrar deneyin.
Mthnsena1 babyyy111 diyet yaptığım için sütüm azaldı, mamaya başladık içmedi 30ml içiyordu en fazla daha sonra içe içe 60a çıktı ama ben emzirirdikten sonra veriyorum mamayı, yani karnı doymuş oluyor. Uyurken deneyin öylede alışan çok
Miracinannesi2 Bizde yeni başladık aptamil e ilk başlarda sevmedi ama şuan içiyor pes etmeyin. Kilo aldıracak mı bakalım 🤔
Mthnsena1 babyyy111 4.5 aylık 6900 kilosu normal dedi doktor ama başlarda daha hızlı kilo alıyordu yavaşladı kilo alımı