Budageceryahu Tam birinin postuna yorum yaziyorum yemeksepeti reklami giriyor araya kapatamiyorum da uygulamadan cikiyorum sil bastan boyle giderse yemine silecem bu uygulamayi sinir bozucu
ikizlerinannesi2985 Budageceryahu ayyy aynısı benim de başıma geliyor. Bi de tam yorum yazmış oluyorum, hadii yorum da gidiyor, postu da bulamıyorum😬
Kvsrrr Budageceryahu Evet ya bende deliricem şurada azıcık kafa dağıtmaya çalışıyorum bebeği sallarken burası bile sinir ediyor.!!!!
Tuba Budageceryahu Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Tugce Tuba bu ekran görüntüsü alımı bana pek mantıklı gelmiyor çünkü Photoshop yapmak çok basit. Nasıl bir yaptırım uygulanıyor bunu merak ediyorum açıkçası
_YanakReisinAnnesii Budageceryahu sizde çıkmıyor mu 😂 bir tane oyun kadın sürekli aldatiliyor falan 😂😂
Budageceryahu _YanakReisinAnnesii okadar cok aldatilan kadin var ki burda inan yetisemiyorum dusman basina🙂