Yavuzseliminannesii Kızlar ben doğma büyüme ıspartalıyım iş sebebiyle 1 sene başka şehirde oturduk şimdi tekrardan ıspartaya taşındık bana alanında sonsuz güvenebileceğim her daim iletişim halinde olabileceğim bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz
NohudunAnnesi Yavuzseliminannesii o kadar çocuk doktoru denedim özel de hiçbiri hoşuma gitmedi ilgileri alakaları ama şehir hastanesinde murat severi çok beğendik helal olsun adam işinin hakkını veriyo yinede deneyebilirsiniz ama meddem özel Isparta davraz yaşam hepsine gitmiş 11 aylık bebeği olan biri olarak yapıyorum bu yorumu
Aaa1234 Yavuzseliminannesii Özel hastane olsun biraz daha fazla ilgilensinler iletişimimiz daha iyi olur diye Davraz ve Meddeme gittim fakat hiç memnun kalmadım. Şehir hastanesinde İnzile Yeliz Gürler hakkında güzel duyumlar var Çarşamba gününe randevu aldım inşallah memnun kalırım ☺️
Zinnureyn Yavuzseliminannesii Şehir hastanesinde İnzile Yeliz Gürler doktorumuz ☺️🌸 Çok zarif, Çok ilgili, güleryüzlü.. Biz çok seviyoruz, kesinlikle tavsiye ederim kardesim ☺️💕
Yavuzseliminannesii Aaa1234 aynen insan özel hastane daha çok ilgilenirler diye düşünüyor ama memnun kalan kimse yok maalesef
Yavuzseliminannesii Zinnureyn ya çok teşekkür ederim canım Rabbim düşürmesin ama 1.5 yaş kontrolünde deneyeceğim inşallah