Smyyt91 Merhaba anneler ben adet olmaya basladığımdan beri cok cok az olurum senede 5-6 kere anca doğum yaptım 1 sene gayet düzenli oldum şimdi 2 aydır gene olmuyorum aranızda böyle olan polikistik yasayan var mı ?
Smyyt91 Seyma_29_ bende adet olduğum günden itibaren 15 senedir böyle doğumdan sonra düzeldi şimdi 2 aydır nerdeyse gene başladı polikistik over var bende tekrarladı sanırım
Seyma_29_ Smyyt91 bende de vardı doğumdan sonra kayboldu. Hasta olmayınca bende tekrarladı diye düşünmüştüm
Smyyt91 Arikanhatice sizde de polikistik over var mı peki ben bildim bileli böyleyim ama doğumdan sonra düzelmişti sanırım gene tekrarladı
Smyyt91 Arikanhatice çok kötü ya kasıklarım sızlıyo nasıl karnım davul gibi nasıl bişeyse negüzel doğumdan sonra oluyodum olmadığıma göre gene basladı demek daha gitmedim doktora yılbasında gidicem insallah ama kasıklarda falan fena karıncalanma ağrı yaptı bu sefer
Arikanhatice Smyyt91 benimde öyleydi şimdi rahatladm. Ilk bebeğim de de yumurtalarım tembeldi şimdi de oyle