Bitanesi Selam anneler ogluşum 3 aylık dogdugundan beri gözleri gri gibi bi maviye çalıyı bi yeşile göz çevresinde de hare var . Eşimin dedesi mavi gözlüymüş ama cırtlak mavi görümcem onun gözüne benzemiyo dedi benim babamla kardeşimin gözüde cırtlak olmayan yeşil hangi renk olacak var mı bizimkide böyle oldu sonra şu renk oldu diyen? ☺️☺️
NaimeYilmaz Bitanesi lacıvert dogdu mavu gibi suan gri dogunca yesıl olur derler ama buyudukce bellı olur Allah bılır orasını 😊
Ennur Bitanesi Brnim oğlumunda şacivert gri gibiyd herkez öavi gözlü olcak dedi maviye sonra elaya sanki şimdi kahveye döndü benim oğlumd 2 ay 20 günlük değişir yani büyük ihtimalle
Aysnrmhnfi Bizimkininde gri maviydi sonra gri lacivert oldu simdi gri yeşile çalıyor sanirim kahverengiye dogru gidiyoruz 😂😂
Talodes Babamız yeşil gözlü baba tarafıda öle ama şuan kızım 50 günlük bana bildiğin gözleri kahve geliyo değişirmi ne zmana kadar asıl renk oturuyo acaba
Sevde123 Benim kızım da siyah gözlü doğdu 😆 şuan mavi ve yeşil arasında gidip geliyor. Ben kahverengi gözlere sahibim eşim kayınbabam gorumcem annem hepsi sarışın yeşil gözlü bende heyecanla bekliyorum son hali ne olacak die🤣😂
Talodes Sevde123 ay ben de yaa çok dua ettim yeşil gözlü olsn babası gibi die ama bakalm hayırlısı en önemlisi sağlıklı olsun da