Doga0812 Çarşamba doğum yaptım bebegim göğsümü alıyordu ilk sütü verdim devamı bugün geldi fakat siringaya alıştı çekmiyoreşim biberon verelim dedi yok dedim göğsümü hiç tutmaz napmaliyim göğsümü alıyor ama tam almıyor çünkü çok fazla ucu yok
_YanakReisinAnnesii Doga0812 önce pompayla sağıp ucunu çıkarıp sonra verebilirsin göğsünü pompa da baya büyüyor çünkü , sağlıkla büyüsün yavrun ❤
NinovaLemi Doga0812 canım benimde aynı sekildeydi. Zorla verdim hep doğru dürüst tutamıyordu aç kalıyordu. En son lansinoh göğüs ucu silikonu aldim. Bebeğe de uyurken emzik verdim çenesi kuvvetlensin diye. 3 4 gün sonra canavar gibi emmeye başladı. Şimdi kullanmıyorum göğüs ucunu kendi göğsümü tutabiliyor
Esramertt Doga0812 canım bende Çarşamba doğum yaptım daha bugün tam anlamıyla tutmaya başladı Ben şöyle yaptım enjektörün ucunu kesip meme ucumu çeke çeke çıkardım
Sda16 Doga0812 zamanla ucu çıkar biraz daha büyüsün bebeğin cekelerken uzaticak bile. Şuan için silikon uç alıp kullanabilirsin. Yada Süt sağma makinesi varsa önce biraz sağıp sonra emzirebilirsin
Esramertt Doga0812 ucu kapalı yeri var ya orayı kes makasla sonra oraya meme ucunu yerleştir pistonuyla yavaş yavaş çek meme ucunu çıkarıyor
Sirinsema Doga0812 bnmde ucu yoktu iil bebeğimi emziremedim ama su an üç buçuk aylık ikinci bebeğim i emziriyorum bebek hemsiresi memenin kahverengi kısmını komple vermek gerekiyor demişti yani meme ucunun olmasına gerek yokmuş
Elinaz Doga0812 benimde tutmuyordu göğüs ucu aldım 40 gün hep onunla emzirdim sonra kendi ucumu tuttu
yaas511 Doga0812 şırıngayı kesip ucunu göğüs ucunuza koyup ilaç ceker gibi cekin ıcunuzu çıkartabilirsiniz çekerek bir doktorun videosu vardı bunu anlatırken aklımda kalmış vakumlu ya cok rahat cıkıyormus