Minik_prens 4 aylık bebeğim var gece uykusuna yedi de geçirmeye çalışıyorum uyutuyorum ama yarım saate uyanıp gece ikiye kadar uyumuyor ne yapacağımı bilmiyorum neden uzun süre uyuyamıyor bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız güzel anneler
asiltonunmommysi Minik_prens benim 3 aylık oğlum 8.30da falan uyku saati oluyor, kendisi o saatte uyuyup 1e 2 ye kadar uyuyor. Erken yatırıyor olabilir misiniz
sumeyye53 Minik_prens Sabah kaçta kaltığına göre bekirleyin akşam yatışı sabah 8 gbi kaltıysa akşam 7 erken onun için uukuua dalmayabilir tabi gün içerisinde uykularunın süresi de önemli akşam erken yatıracaksanız sabah da erken kalkması lazım ki uykusu oldçsun akşam da bunun yanı sıra uyandıkça tekrar uyutun emiyorsa aç olabilir emzirin uyutmaya devam edin 1 haftaya alışır yeni saatine benim kızımda gece 12 de uyurdu anca sabah 9 10 gibü kalkardı erken kaldırdım akşam da 8 8.30 gübü yatırdım sık sık kalktı dediğim gibi yaptım alıştı yine 1 2 kere kalkıyor ama emiyo yatıyo doymuyo sanırım
Minik_prens asiltonunmommysi saat dokuzda ondan hatta onbir de yatırdığım zamanlarda oldu denedim ama hiçbir şekilde uyutamıyorum uyanıyor hemen normalde bebeklerin zaten en geç yedi buçukta uykuya geçmesi gerekiyor ama olmuyor uyumuyor
Adige26 Benim kızımda 3 ay 10 günlük gunduzleri hiç uyumuyor akşam 8 9 gibi yanıma yatırıp öyle emziriyorum o şekilde derin uykuya dalıyor . Sizde yatarak emzirmeyi deneyin.