GiybetReis Oy veren ellerimizde çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı var bilin istedim. Rabbim yardımcımız olsun. Ülkeyi yönetenlere vicdan nasip etsin. Hani komşumuz açken tok gezmek bizim kültürümüze tersti.. Bu sonuca sebep olan herkes otursun bi düşünsün artık..
2lokummannesiii GiybetReis Böyle şeylere baktıkça sinir oluyorsunuz boşuna. Ben bakmıyorum bunaldım çünkü. Zamanı gelince umarım olması gereken olur.
AloneMom GiybetReis Ne olmuş canım margarin yiyin!!! 🙄 Bizi kimse yıkamaz,yol yaptı..köprü yaptı.. AA ayıp ama isyan etmeyin çok şükür ekmek alıyoruz.Yakinda taş kaynatir suyuna ekmek banar banar yeriz🤔🤔
GiybetReis DamlaDorukhan Evet bende cok sıkıldım artık gerçekten. Paylaşılmasından bile çok sıkıldım aslında ama atık görmeyen gözler görsün istiyorum(!)
SnglArden İnşallah devran değişecek insanlarımız tabiki akıllanmadı dini duygularını karıştırıyor işin içine ama tencere boş olunca değişicek artık 🙏🏻 Herşey ithal olmuş bu iyi günlerimiz maalesef
GiybetReis SnglArden Nasıl inanıyorlar ki. Müslümanlık böyle birşey değil. Nasıl kanıyorlar hala dini kullanılmasına. Asıl Müslüman kendi varlık içinde lüks içinde yaşarken halkının yoklukla imtihan edilmesine imkan verir mi? Yani bu nasıl görülmüyor anlamıyorum.
Honki_Ponki GiybetReis yarım saat önce 40 tl den Bimin kasarını aldım AKNAZ 🥺😩😢32 TL DEN NE ARA ÇIKTI BUKADAR ANLAMA VEREMEİYORUM ☹️🤨
BabyYoda GiybetReis Migros sanal market uygulamasından migrosun kendi markası olan 1 litre sütü 4,29₺ ye aldım az önce. İhtiyacı olan kaçırmasın yarın bu fiyata mümkün değil bulamayız