merve_123 kizlar programi olan bakabilirmiii psikilojikmen coktum bitnesine ne kadar kaldii 15 ocakta dogdu beklenen tarih 5subat cinsiyeti erkekk
Janss merve_123 11 gün sonra atağınız bitiyor-muş . Birebir gün verdiğine bakmayın programın bebekle alakalı bu durum . Devam da edebilir daha erken de bitebilir . Huysuz bebek atak bitiminde uysal kediye dönmüyor 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ 1 yaştan iletiyorum 🤗
pamuksekerim merve_123 kuzum merak ettiğim için soruyorum bu atak döneminde ne gbi sorunlar yaşadın 😐 inşallah bi an önce atlatırsın Rabbim yardımcın olsun canım🤲🏻
merve_123 emmek istemiyor memeyi tuttugunda cigligi basiyir mememle kavga ediyor uykuya gecisi cok zor oluyorr gittigim yerde durmuyorrr
Fatmako Atak dönemine nasıl bakılıyor kızlae benim oğlum için de bakabilir misiniz. 19nisan beklenen doğum, 13 Nisan doğumlu erkek.
Ikicocukanasiyioldum Janss merhabalar bana da bakar mısınız ? 23 eylül doğumlu kızım 2 ekim doğması gereken tarih. Bu aralar yemek konusu resmen kabusa döndü ağzını kilitlemeye başladı atak dönemi mi geçer mi acaba?