Glittery Selam kizlar hep ayni seyi yediriyormusum gibi hissediyorum. 10 aylik bebegim var neler pisirip yediriyorsunuz kac ogun besliyorsunz
GiybetReis Glittery ben ne yesek veriyorum artık ya 9,5 aylık benim kızda. Eğer hiç uygun değilse yemek kızıma ya tarhana ya yogurt corbası felan yapıyorum.
ikizminikler Glittery belli bi zamana kadar dikkat etmeye çalıştım da sonra ben ne yersem verdim çok uygun bişey yoksa hemen sebzeleri karıştırıp içine un yumurta atıp köfte yapıyorım yanında yoğurt veriyorum karnıbahar yemeğini felan çok severek yiyorlar bugün onu yapıcam mesela bi kahvaltı bide akşama doğru yiyorlar arada da meyve yoğurt felan veriyorum
Glittery simiyyy kabak mucver de yaptim 2 kere araliklarla denedim biraz yiyip yere atiyor bi de arkasindan bakiyor🙈
simiyyy Glittery eheheh ilk başta oyuna çevirirler zaten, yere atarlar mıncıklarlar, ona biraz zaman tanıyın besin olduğunu anlayıp direk ağzına götürdüğü zamanlarda gelecek yapmaya devam 😄
GiybetReis Glittery biz direk ailece sağlıklı yaşama geçtik😅 domates denettim alerjimiz yok şükür. Salça yerine domates kullanıyorum. Tuzu az ekiyorum. Biz yerken tabaga tuz döküyoruz.
Deletedmom5284 Glittery kuzu eti gülüm buzluğa atıyorum top top sonra yemeklerine ekliyorum kolay oluyor, dana etide yiyor