Selinsu RabiaAlptekin bu saatte uyumasın zaten gece gec yatarlar. 4e kadar oglen uykusunu uyuyup uyanması gerek
Selinsu RabiaAlptekin sen ayarlamaya çalış. Gece uykusu kötüyse gunduz uyutma. Suan uyutmaya çalışıyorsan birak uyumasin oyun oyna akşam erken saatte bayılır yatar
RabiaAlptekin Selinsu yok bacim benim oglan bi kere kalktimi dahada yok uyumuyor sabahtan beri uyku yapmadi
2015 RabiaAlptekin yaa.nasil dayanıyor bide benim benim ki ne uykusuz bebek diyorum bizden uykusuz olanlar da varmış demek ki
Selinsu RabiaAlptekin gece geç yatsa bile sabah 8 bucuk gibi uyandır öğlenleri en fazla 1 saat uyut ki gece erken yatsin. Ama oglen uyumazsada uyumasin 9 10 gibi uyutmaya calis
RabiaAlptekin _esraaozturkk_ hic sorma ya bıraktım kendi haline şuan Allahtan yemek var evde sadéce ev dağınık 🤦♀️
_esraaozturkk_ RabiaAlptekin vlla bnde haşlama yapiyordm eşim msj attı yemk ypma diye oh dedim şimdi mi diyorsun hiç değilse yarının yemeği hazr😅
RabiaAlptekin _esraaozturkk_ 😅bazen yapmadığım oluyor oglumdan dolayi esim hic dert etmez sagolsun halleder hemen disaridan ay Allah basimizdan eksik etmesin onlari
_esraaozturkk_ RabiaAlptekin amin amin vlla çok yardımcı oluyor ztn anlayışsız bir eşim olsa çıldırırdim galiba 🤦😅
RabiaAlptekin _esraaozturkk_ Allahım diyorum uyumuyor yemek var ev dağınık aman diyorum dağınıksa dağınık kalsın öyle 😀
_esraaozturkk_ RabiaAlptekin bugün bnde dedm vlla kahvaltı yersin beyfendi diye yerim dedi yine dayanamadım yaptım üstüne birde tatlı 😅😅😅