Tugbauuurikizler İkizlerim 38 haftalık doğdular 6.ay biti kafalarını tutuyorlar ama yattıkları yerde sağa sola ters düz dönmüyorlar aynı durumu yaşayan varmı doktor sıkıntı olmaz dedi ama bakıyorum kaç aylık bebekler çok hareketli
Kk41 Tugbauuurikizler 7. Buçuk aylık döndü bebegim. Her bebek Farklı olur gelişimlerinde bi sorun yoksa . 38+5 te doğdu
Katy Tugbauuurikizler döner zamanla bazısı erken döndüğü gibi bazısıda geç dönebiliyor. Oğlum 4 aylıkken basladı dönmeye sımdı emeklıyor 5,5 aylık. Diğer oglum hiç emeklemedi direk yürüdü 10 aylıktı. Yere koyun cocuklarınızı sevdıgı oyuncakları yüz üstü bırakın zamanla hareketlenirler
2papatya Tugbauuurikizler 35 haftalık doğdu ikizlerim 7. Ayda dönmüşlerdi. Ama her bebeğin farklı daha erken bence
tazeaane Tugbauuurikizler benim kızımda 6.ayını bitirdi dönmüyo daha canım. Yan dönüyo ama tam tur dönmüyo. Doktor sıkıntı yok dedi her çocuk farklı sonuçta. Fazla takılma.
Tugbauuurikizler Katy Aynen bende içim rahat ama kaynanam sürekli söylüyor moralim bozuluyor korkuyorum
Katy Tugbauuurikizler walla hiç takmayin. Ben artık boyle olumsuz at gozlugu ile bakan insanları cahil gozuyle bakıyorum o yüzden sinirim zıplamıyor
2papatya Tugbauuurikizler döner de emekler de yürür de.. benimkiler 1,5 yaşında girmedikleri yer yok 😂😂
ArdicEge Tugbauuurikizler valla benim ki 3.ayında döndü ve dönmeye basladıktan sonra yüzüstü uyumaya basladı.. inanın dönmese daha iyi😂💆🏼♀️ Zamanı vardır elbet dönecek. Dönme alıstırmaları var youtubedan bakarak yapabilirsiniz. Ben 3.ayımızda yapmaya baslamıstım bilseydim böyle zorlanacagımı acele etmezdim🥶 yüzüstü vakit gecirin bol bol
kirmizibasliklikiz_ Tugbauuurikizler ben egzersiz yaptiriyordum 31. Hafta dogdular duzeltilmis 5 aylikken donmeye basladilar 😁 acele etmeyin illa ki donecek ve bu gunlerini cok ozleyeceksiniz 😂