_anneyim Kızlar 1 aylığız. Gaz problemimşz var. Çikolata çay ,süt ürünleri , bulgur, kepek içeren gıdalar, kuru fasulye , mercimek , soğan, ıspanak , brokoli herşey gaz yapıyor yazıyor ben ne yiyeceğimi şaşırdım artık aç geziyorum lütfen yardım😩☹️
theAna _anneyim yemeklerinize kimyon atın. Bir de sabah akşam yemeklerden sonra kimyon çayı içebilirsiniz çok etkili oluyor ayrıca süt yapıyor.
Almi21 _anneyim öyle valla yemiyorum birşey genelde makarna yiyorum tavuk yiyorum patates pilav başka ycek bişi yok hep gaz oluyor
theAna _anneyim valla ben 3 ay yedim içtim şuan gözüme göstermiyorlar.. Ben etkisini görmüştüm baya ama
Almi21 _anneyim kimyon rezene beraber için birde kırmızı eti kesin bebeğiniz aynı durumda olcak mı bir bakın
_anneyim theAna neyi gözünüze göstermiyorlar anlamadım? Yedim içtim derken dikkat etmedim mi demek istediniz yorumu anlamadım
_anneyim Almi21 kimyon rezene beraber içiyorum kırmızı et tüketmeyi sevmiyorum zaten hiç bi değişiklik yok ne yazık ki
Mihrimahim16 Kimyon tohumu gaz problemlerine birebir sofrada kullandığımız işlenmiş olanı değil arkadaşlar…
_anneyim Mihrimahim16 kimyon tohumunu içiyorum çay olarak normal tozunu yemeklere döküyorum aynı gazdan kıvranıyoruz☹️
blue5 _anneyim gaz siz dikkat etseniz de etmeseniz de oluyor. Ben de dikkat ettim baktim olmuyor saldim.🙊