Defnolita bebekileyasam çok normal,benim de aynen öyleydi.Dökülen dökülecek.Avuç avuç dökülüyordu benim.Duşta,tararken,kuruturken🤦🏻♀️O dökülme evresi 3 ay falan sürdü,sonra azaldı.Dökülenler çıkmaya başladı.Hala da çıkmaya devam ediyor.Kızım 16 aylık.
BaharSancak bebekileyasam benimde hayatımda ilk defa bu kadar saç dökülmesi oldu elimi saçıma dokunmaya korkuyordum banyo yapmaktan saç kurulamaktan sogmustum şampuan arayışındaydım meğerse devası evdeymiş 😂 eşim bioxcin forte kullanır yıllardır kendi şampuanım bitince ondan kullanmak zorunda kaldım biraz devam edeyim bakim dedim ne olcak 1 ayda dökülme %50 azaldı 2 ayda %90 azaldı diyebilirim tavsiye ederim. Normal insan saçıma döndüm yeni saçlarda geliyor merak etmeyin.
canslara bebekileyasam cok normal hamilelikte hic dökülmedi 9 ay suan onun acisi cikiyor panik yapmayin gecici bir süre
Emine-24 @bebekileyasklüllyh68am#16928925 ayy bende 3 buçuk aylık oldu oğlum bir haftadır öyle bir dökülüyor anlatamam banyoda ayrı her sacımı bağlayınca ayrı yerlerde olan cabası napcaz böyle
Melikegunes- bebekileyasam benimde nerdeyse aynı zamanda dökülmeye basladi 3 cocugum var ikisinde de oyle oldu ama sonradan kendi kendine azalıp durdu
hilalibrahimkartalms bebekileyasam aynı bende şuan düzeldim çok şükür kizim 5 aylik oldu ywes roche kullandım
Tugce bebekileyasam elenatal 3 kullanın. 15 gün vücudum arınsın mola olsun dedim ara verdim. Baktım eşim almış getirmiş 😂 adam saçlarımı toplamaktan bıktı. Şimdi devam ediyorum elenatala azaldı şükürler olsun
ayseltemel Hamilelikte yüksek derecede östrojen ve progesteron hormonları salgılanır. Doğumdan sonra bu hormonların seviyesi birden düştüğü için saç dökülmesi olur doktorum böyle demişti geçecek dıye umut ederek bekliyorum 7 buçuk aylık oğlum dökülme azaldı ama bitmiş değil
Ilk_mucizem60 bebekileyasam sanırım hiç bir caresi yok kendiliğinden duracak dökülme heryerim heryer saç nefret ettim yahu
berfin11 Canım benim önlerim hep açıldı bioblas kullandım geçti suanda eşim bile korkmuştu kafamda saç kalmadı ama son 2 haftadır dökülmüyor bile denemeni tavsiye ederim
Mertecem bebekileyasam bepantol ampul evigen ampul bemix ampul tatli badem yagi bunlari karistirip sacimda sabaha kadar beklettim ve dökülme durmustu her birinden bir ampul ve bir yemek kasigi badem yagi seklinde karisim ve cok güzel sac cikariyor yanlardaki acilmalarim bile kapandi
Oykumm_21 bebekileyasam benimde aşırı dökülüyor saçlarımın önleri öyle bir dokulmuski perçem gibi uzuyolar igrenc gözüküyor en yakın zamanda perçem kestirmeye düşünüyorum ki o çirkin görüntü gider sanırım 😣 bence çok bı çare yok emzirme devam ettiği sürece dökülür gibime geliyor
Ss07 bebekileyasam bebeğim 6 aylık o dönemlerde 5 aya kadar o kadar çok döküldü ki anlatamam saçım da çoktur bu arada. Beslenmeye dikkat ederseniz azalıyor Bi süre sonra. Şuan benim eskiye göre çok çok iyi bişey yapmıyorum.
Busbae Mühendisinoğlu instagramda Halalles adında (umarım doğru yazmışımdır) şampuan önermişti kullanan bi çok kişide memnun
Dimitrina_kovaceva bebekileyasam canım kesin çözüm kan tahlili sonucunda eksik olan vitaminleri takviye olarak almak. Yani senin eksiğin neyse onu tamamlamak