midekoruyucu 256820 patates kızart kıymayı da soğanlı kavur üstüne dök ye , havuç brokoli ve domatesle de salata yap ohhh canım çekti 😂
tenceretavakuskana 256820 ben krep yapıp arasına salcayla soganla kıymayı kavurup sarıyorum ystune sarımsaklı yogurt cok guzel oluyo doyurucu
Rizeli53 256820 soğanı sıvıyağ da kavur tamam mı sonra salça ekle kıymayı ekle birlikte kavur tuz karabiber ekle domates doğra ekle mükemmel tad çıkıyo ortaya yanına bide pirinç pilav yap bak tadından yemeye doyamayacaksın
nelmali 256820 kıymayı domates sogan salcayla kavur Patatesi havucu kup kup dogra brokoliyi de ufak ufak böl kavrulan kıymanın icine at hepsini Biraz da su baharatla da lezzetlendir Yanina pilav daha ne olsun 😊
Fatmasay 256820 brokoli hariç hepsini doğra bacım at fırına içine birde domates salça sosu yap köftesini karabiberle tatlandır tamamdır 😂 brokolinle de haşla brokoli salatası yap içinde azıcık salça limon kuru nane sarımsak tuz 🤤
Beyza_momss 256820 Patatesi kizart kıyma ile fırına ver üzerine kaşar rendele yada beşamel yap havuç ve brokoliyi de haşla en basitinden yoğurt sos dök üzerine yada direk yağla limonla sarımsakla salata gibi
Smryna 256820 hepsini karıştır yap 😂 ben oyle yapıyorum bakıyorum hepsinden az bisey var hop arıyorum güvece 😆