Ceren255 Direk yürüycekmi ki hiçbir çabada yok karşısına oyuncak koyuyorum elindekiyle yetiniyo yavrum 😂🤷♀️ dönüyo fıldır fıldır ama emekleme yok daha 🤷♀️
Balkupum2505 Ceren255 oglum 1 yasina yakin emekledi 14 aylik yurudu merak etme cnm bi anda yapiyolar her seyi🤗
Minnaktospik Ceren255 oglum 10 aylikken emeklemeye basladi, bence normal daha zamani vardir ☺ belki de emeklemeden direk yurur belli olmuyor bıcırıkların isi 😉
Miniksncp Ceren255 Benim kızım emeklemeden 13 aylık yürüdü şimdi 18 aylık şimdide emeklemeye başladı bizimki gibi tersine yapabilir daha zamanı var hiç takmayın bence😄
Sonsuzmutluluk Ceren255 Benim kızımda 10 aylık emekledi 11.5 aylıkken yürüdü. 8 yaşında bir kızım daha var o hiç emeklemedi dönüyordu sacede 11 aylkken emeklemeden yürüdü.
azra123halime Minnaktospik aynen de öyle arkadaşım bi bakıyorsun yapmış nasıl oldu anlamıyorsun ne zamn hazırlarsa ozamn onlar herşeyi bilir 😇
Minnaktospik Ceren255 ozamanlar uzuluyordum gec kaldi bir sorun mu var falan diye cunki herkes soruyodu emekliyormu diye. Oturdugu zamanlar cok iyiymis ya biraktigin gibi kaliyor en azindan😅 simdi 22 aylik evin heryerinde dolasiyor 🥲
Ceren255 Sonsuzmutluluk olabilir canım dediğin gibi doktorumuzda bazı bebekler emeklemeden yürür dedi 😊
Ceren255 ismihazan evet canım ama insanlarımızın gözünde bi düzen gibi gören emeklemiyo mu daha diyo sinir oluyorum 🙄
Elifbeyzam Ceren255 olabilir canım kimi bebek 6 aylık emekler kimi 11 benim kızımda 10 aylıkkem emeklemeye başladı hatta once bir iki adım atiyordu yavaş yavaş beceremiyordu 2 hafta oldu hızlı hızlı gidiyor şimdi yakalayamıyorum 😂
Tuba Ceren255 benim iki oğlum var biri 6 aylıkken emekledi diğeri 10 aylıkken 😅 bende 10 aylıkken emekleyen oğlumda direk yürür mü acaba dedim ama yok öyle olmadı. Emeklediği gün direk tutunup kalkıp sıralamaya da başladı ama yürümesi bi 4-5 ay sürdü korktu🥲
Ceren255 Tuba 😊😊 doğrudur canım genelde erkek çocukları daha hiperaktir atik olur derler benim kızım dönmeyide geç yapmıştı hergün döncekmi acaba diye bekliyodum 😂😂
Yasemin38 Ceren255 her çocukta farklı oluyor canım bu dönemler canını sıkma😊 benim oğlumda komando gibi sürünüyor ama emekleme yok🤭canları sağolsun sağlıklı olsunlar yeterki. Herşey zamanı gelince oluyor
Ceren255 Minnaktospik 😂😂 doğrudur valla canım geçende arkadaşımla bi araya geldi onunki 18 aylık bi görsen kız erimiş peşinde koşturmaktan dk oturmuyo ararım biliyorum 😂😂 ama yinede olsun oda güzel bir mutluluk 😊💕
karabiberimm Ceren255 11 aylıkken yürüdü 12 aylıkken emekledi 😁😁😁 yürüdükten sonra emeklemeyi öğrendi
Ceren255 karabiberimm çocuktan çocuğa değişiyo onlar gelişi güzel davranıyolarda biz meraklıyız işte 🤭
Ozgeeyavuz Hiç sorun etmeyin bizimki de 11,5 aylık emekledi , 13 aylık da yürümeye başladı. Her bebek farklıdır 😊
Ceren255 Ozgeeyavuz maşallah canım 😊 inşallah bakalın zamanı var sanırım ilk çocuk olunca insan merak ediyo ☺️