midekoruyucu Kızlar bi bakın hele tellemeden çıkarmanın bi yolu var mı, baya kalın bi yanık. Ayıptır söylemesi dün gece ayva tatlısı yapayım dedim, bebeyle tatlı yapmak benim neyime 😂 ocakta unutmuşum durum ortada 😅
midekoruyucu UzayliOzge Hibou KahveliAnnee Papatyannesi Liona Uzayiko Aryemus_3 Mrv23rn Mommysharkdoodoodoodoo escmrk ikicocukluAnne_ Smryna escmrk KucukAdamm EmineB10 Tombikdonerartikcokpahali Rubab_Mommy MelekSubasi ayy kızlar önce bulaşık makinesi tabletiyle kaynattım simsiyah oldu su, onu döktüm sonra çamaşır deterjanı ile kaynattım, hiç tellemeye gerek kalmadan kendiliğinden çıktı vallahi 😍hepinize teşekkür ediyorumm 😍 ama dikkat edin ben kapağını kapattıydım sabun köpürmüş ocağın üstü battı bu sefer 😂 var bu işte bi cenabetlik 🤣🤣
Papatyannesi midekoruyucu canım içine çamaşır makinası deterjanı koy suyla kaynat iyice kaynasın sonra tel ya da bulaşık süngeri vur nasıl çıktığını ve parladığını göreceksin ✋🏻
Liona midekoruyucu geçen gün bende yakmıştım. Sıcak su katıp içine deterjan ekledim bi süre bekledim . Ardından telledim. Sonuç; yeni alınmış gibi, mis oldu mis 😂
midekoruyucu fatosd36 dünden beri normal suda duruyodu sadece şekeri aktı 😅 keşkem porçöz de dökseymişim
Aryemus_3 midekoruyucu içine cif dök sıkılmış limon varsa at birazda karbonat 10 dk kaynat bi saat sonra yıka miss
Mrv23rn midekoruyucu benimde bir kaç defa tencerelerim yandı bu şekilde içine bulaşık tableti atıp biraz suyla kaynatıyorum iyice sonra hepsi kalkıyor tertemiz oluyor dene derim 🥲
midekoruyucu RuyasMom viii müsrif gelin seniğğğ, bizim zamanımızda tek tencereynen yemek yapılırdı onu da çöpe mi atak 😂😂😂😂 kız yeni bu yazık ya üzüldüm
Papatyannesi midekoruyucu evet aynen benimde geçen cezvede süt unutmuştum kim olsa direk atardı o derece içten ve süt taştığı için dıştan mahvolmuştu cezve olduğu için dışı da yandığı için bi tencereye koydum ariel suda kaynattım cezvem yeni alınmış gibi oldu. Bu sayede tencerem de parladı ha bi de altın yüzüklerimi de attım onlar da parladı ☺️☺️ Dene pişman olmazsın 😉
Uzayiko midekoruyucu migrosta satılıyor yakınında var mı.? Yoksa eğer.migrosun uygulamasını indir ordan alabilirsin eve getirirler :)